Tel +31 (0) 118 745881 Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Menu

 

Pakje Gemakje: het gemak van webshops
Nu nog meer opties voor het laten bezorgen van uw bestelling

Graag willen we u op de hoogte brengen van alle verzendmethodes en bezorgopties van Kralenhoekje

 

 

Post NL

postnl

Al onze post en postpakketten worden bezorgd door PostNL.
Doordat Kralenhoejhe al langere tijd samenwerkt met PostNL streven wij naar een optimale bezorging en nog meer controle over uw pakket.  

Hieronder leest u over de gemakken van PostNL.  Als u uw kralen heeft besteld, wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk aan de slag met sieraden maken!

 


Brievenbusdoosjes

Wij hebben een verbeterde module waarmee veel kleine bestellingen in een brievenbusdoosje verzonden zullen worden. Hierdoor hoeft u niet meer te wachten op de pakketbezorger, maar wordt uw bestelling eenvoudig door de postbode in de brievenbus afgeleverd.
Deze optie wordt automatisch gekozen wanneer dit op uw bestelling van toepassing is. Deze optie is alleen beschikbaar voor kleine bestellingen die in een brievenbusdoosje passen.


 

Kies de ideale bezorgtijd

Geef aan PostNL door wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Kies de dag en het tijdvak dat voor u het beste uitkomt. Makkelijker kan niet!

 

 

Pakje Gemakje

Nieuw bij Kralenhoekje is de optie om zelf te kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen. Zo kunt u een afhaalpunt bij u in de buurt kiezen. Handig voor als u overdag niet thuis bent om uw pakket in ontvangst te nemen.  Of als u na uw werk nog even het pakketje wilt meenemen.

Naast postkantoren zijn er tegenwoordig veel meer afhaalpunten zoals bijvoorbeeld supermarkten. Op onze website ziet u heel gemakkelijk welke afhaalpunten er bij u in de buurt beschikbaar zijn.

 

Bekijk hieronder hoe u deze opties aangeeft.

pojm   liug

1.

Kies voor PostNL (bestellingen boven €25,00 verzenden wij gratis!)

 2.

Kies de dag en datum waarop u uw pakket wilt laten thuisbezorgen.

sfdh

 

3.

Of kies een ophaallocatie bij u in de buurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakje Gemakje geldt alleen voor pakketjes en niet voor brievenbusdoosjes. (deze worden immers altijd afgeleverd in de brievenbus en daarvoor hoeft u niet thuis te blijven)

 

De PostNL Pakketautomaat

Met de PostNL Pakketautomaat bepaalt u zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ophalen! Hier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw pakket ophalen.

Wat kost het?
Het gebruik van een Pakketautomaat brengt geen extra kosten met zich mee. U betaalt de gebruikelijke verzendkosten.

Hoe werkt het?
De pakketautomaat is te vinden op zeven grote NS-stations in Nederland en op Schiphol Plaza. Gemakkelijk als u onderweg bent naar werk, school of naar huis!

U kunt ook later, als een eerste bezorgpoging van een pakket mislukt is, online de bezorglocatie veranderen en kiezen voor bezorgen in een Pakketautomaat.

            

 LET OP: Deze bezorgopties gelden alleen voor Nederlandse postadressen  
 

 


 

 Back to Top