Sieraden maken kralen en bedeltjes


3D Kralen

3D Kralen

Bijzondere 3D kralen

Miracle Beads worden ook wel 3D kralen genoemd. Deze lichte kralen zijn makkelijk te combineren en geven diepte aan uw handgemaakte sieraad: U krijgt een mooi 3D effect.

Sieraden maken met 3D kralen

Onze 3D kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kies uw favoriete kleur en maak uw eigen sieraad!

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

 

 

Kralen koopt u bij dé kralenshop

Kralenhoekje is een kralenshop gevestigd in Middelburg. Zowel in ons winkelmagazijn als online vindt u goedkope kralen, bedeltjes en benodigdheden om zelf een sieraad te maken. Het team van Kralenhoekje streeft ernaar een wisselend assortiment kralen aan te bieden, houdt deze kralenshop dus goed in de gaten!

Sieraden maken is hot!

Wilt u zelf ook sieraden maken? In kralenshop kralenhoekje vindt u o.a. goedkope kralen van hout, keramiek, acryl, glas, schelp, natuur / halfedelsteen, fimo en prachtige zoetwaterparels. Ook voor bedeltjes bent u aan het juiste adres. Wij verkopen honderden bedels van metaal, acryl en schelp. Bekijk nu ons assortiment, en overtuig uzelf om ook eens sieraden te maken!

Kralenshop en méér!

Bent u niet zo creatief of heeft u geen tijd en bent u op zoek naar een unieke kralenarmband, ketting of een leuke tashanger? Wij maken deze unieke sieraden op maat, voor een scherpe prijs! Neem contact met ons op voor meer informatie.