Tel +31 (0) 118 745881 Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Menu

Inspiratie

Je wilt iets maken, maar je weet niet wat...

Je kent het vast wel: je hebt onwijs veel zin om iets te knutselen, om lekker sieraden te gaan maken, maar je weet niet wat je moet maken. Dan hebben wij goed nieuws, want deze pagina staat bol van de inspiratie! Blader door het online magazine met allerlei sieraadvoorbeelden of bekijk één van de handige youtube video tutorials om te zien hóe je dan zo'n sieraad maakt. Kortom: laat je inspireren en ga lekker aan de slag! 

 

kralenhoekje youtube

DIY tutorials

Op ons YouTube kanaal vind je allerlei video's met handige uitleg over sieraden maken. Natuurlijk kun je er ook rondkijken om inspiratie op te doen. In de korte video's laten we zien wat je allemaal met onze DIY spullen kunt maken. Je ziet stap voor stap hoe een sieraad in elkaar gezet wordt en daarna kun je zelf aan de slag.  Soms maken we ook wel eens iets anders dan sieraden, iets leuks voor in huis. Maar wel met kralen! Er is zoveel leuks om te knutselen! 

Klik hier om naar YouTube te gaan 

Bekijk hier de nieuwe glaskralen

kralenhoekje pinterest

Pinterest

Internet is een onuitputtelijke bron van plaatjes en voorbeelden waar je inspiratie kunt opdoen. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer! Op onze pinterest pagina stellen we diverse prikborden samen met een selectie van sieraden. De leukste kettingen, bijzondere armbanden of oorbellen met een bijzondere techniek. Ook hebben we een bord waar je jouw eigen creatie kunt tonen. Dus ben je trots op het resultaat? Pinnen maar! Een mailtje met een foto sturen kan ook, dan zetten wij hem voor je op het bord.  

Klik hier om een kijkje te nemen op Pinterestkralenhoekje instagram

Instagram

Uiteraard zijn wij ook te vinden op Instagram! Hier kun je onze pagina volgen zodat je helemaal niets van ons hoeft te missen zoals onze acties, nieuwe items en inspiratie. Graag brengen wij je ook op de hoogte van allerlei ideëen d.m.v. onze zelfgemaakte sieraden met je te delen. Regelmatig posten wij weer iets nieuws op Instagram! 

Gebruik de hashtag #kralenhoekje om ook jouw ontwerpen met ons en iedereen te delen en wie weet zullen wij jouw post regrammen. Volg ons daarom ook op Instagram!

Klik hier om naar Instagram te gaan 

Back to Top